IMG_8191.jpg

Curs de actorie ”Shakespeare in love” cu Elena Ivanca

Așa cum nu putem alege zilele cu soare, nu putem alege nici vremurile pe care le trăim!Și totuși ne putem strecura printre povara zilei și găsi bucurii care nu ne vor schimba viața, dar ne vor face să râdem, să cunoaștem oameni, să ne aruncăm în povești, și de ce nu, să jucăm teatru!

 

Elena Ivanca este de mai bine de 20 de ani actriță a Teatrului Național din Cluj și predă cursuri de dicție și arta actorului la Facultatea de Teatru și Film din Cluj și la Conservator.

 

Provocarea pe care ne-o oferă Elena prin acest curs este aceea de a intra în lumea magică a poveștilor lui Shakespeare, începând cu 24 februarie, ziua de Dragobete, sărbătoarea iubirii.

 

Vom da viață în cadrul acestui curs câtorva dintre cele mai frumoase scene de dragoste din opera celebrului autor englez. Cele mai romantice, mai savuroase și mai celebre, care au încântat iubitorii de teatru de-a lungul timpului.

 

Fiecare actor are acest vis de a juca într-o piesă de Shakespeare! Chiar dacă nu ești actor profesionist însă, ai acum șansa de a avea un rol într-una din celebrele piese shakespeariene și de a te bucura, măcar o dată, de fericirea de a da viață unei Juliete, unui Romeo, unei Ofelii…

Cat dureaza?

 

Modulul de curs dureaza 3 luni.

Grupa este de maxim 12 participanți.

 

Continuitate…

 

Cei care doresc sa continue cursurile la școala noastră, vor fi inscrisi intr-o grupa de avansati.

Din grupele de avansati, cei mai talentati participanti vor fi selectati sa faca parte din trupa de teatru a școlii noastre, împreună cu care vom realiza spectacole.

De asemenea, din acest an, școala noastră funcționează și ca agenție de casting. Cursanții noștri au astfel posibilitatea de a participa în producția unor reclame sau filme.

Când?

Începem în 24 februarie grupa nouă.

Cat costă?

 

– 3 luni, o ședință pe săptămână

 

– 12 sedinte/curs

 

– 2h/sedinta

 

– pret: 1200 LEI/curs

Suma se poate achita in 2 transe egale de cate 500 lei si avans in felul următor: 200 lei la inscriere, 500 la prima sedinta de curs si 500 lei in a 4-a ședință de curs.

43074524_10214636753726225_3163053056258

Elena Ivanca - actriță a Teatrului Național Cluj  și cadru didactic al Facultății de Teatru și Televiziune

Raluca Lupan - cadru didactic al Facultății de Teatru și Televiziune, Cluj

Formular inscriere curs de actorie
arrow&v

Telefon: 0728836555

Adresa: Calea Moților 108, Cluj Napoca

Email: contact@allegria-artstudio.com

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook Social Icon

©2018 by Scoala de Teatru Allegria. Proudly created with Wix.com